Головна » Статті » Родинні рецепти |
У розділі матеріалів: 4 Показано матеріалів: 1-4 |
Як приготувати суші. 10 кулінарних секретів.
29 Жовтня 2013 | 19:07:36
Надзвичайно популярне у всьому світі японське блюдо суші своїм походженням зобов'язане китайським кулінарам. Спочатку варений рис використовувався лише для консервації й ферментації риби і в їжу ...
29 Жовтня 2013 | 19:07:36
Надзвичайно популярне у всьому світі японське блюдо суші своїм походженням зобов'язане китайським кулінарам. Спочатку варений рис використовувався лише для консервації й ферментації риби і в їжу ...
Ратафія
28 Серпня 2010 | 01:26:20
Ратафія - солодка горілка. Це міцний спиртний напій, з великою кількістю цукру, який має м'який вишуканий смак....
28 Серпня 2010 | 01:26:20
Ратафія - солодка горілка. Це міцний спиртний напій, з великою кількістю цукру, який має м'який вишуканий смак....
Морквяний суп "Нічного бачення"
17 Лютого 2009 | 01:37:05
В моркві зберігається велика кількість вітаміну А, завдяки якому ми краще бачимо в темноті....
17 Лютого 2009 | 01:37:05
В моркві зберігається велика кількість вітаміну А, завдяки якому ми краще бачимо в темноті....
Аджика по домашньому
12 Лютого 2009 | 01:38:53
Для приготування аджики нам потрібно 5 кг стиглих помідорів....
12 Лютого 2009 | 01:38:53
Для приготування аджики нам потрібно 5 кг стиглих помідорів....